Поселок Старый СВет. Официальный форум жителей поселка.
Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

pppdkfjoi
#1 Оставлено : 11 октября 2018 г. 10:50:38(UTC)
pppdkfjoi

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 11.10.2018(UTC)
Сообщений: 3
Откуда: RTFDHGFRB

For folk der søger en fin og ren sko, der er klar til at modige sporet, anbefales adidas sko Trail. Boost sålen giver fremragende energiudbytte, når en bruger er på vandretur eller på klatring. Med ydersålets fremragende trækkraft er brugeren klar til at gå på forskellige grunde, hvad enten det er vådt eller tørt. Men hvis potentielle købere foretrækker en god belægning, kan det ikke være sko til dem.


Derudover debuterer den 1. oktober er der fem farveveje af den klassiske adidas sko 2018 . Nylon mesh funktioner på størstedelen af ​​den øvre, mens ruskind detaljer på hælene afslutter disse NMDs. Ikonisk hvid Boost mellemsål med sort ydersål giver behagelig pasform. Derudover er NMD'erne i XR1-silhuet tilbage med tre farveveje, der falder som en del af weekendudgivelsen. De sorte / hvide og sorte / grå farveveje af den unikke glitch-mønstrede NMD XR1 vil igen være på lager. Ved siden af ​​debut er den lyserøde iteration af NMD XR1 specielt designet til kvinder.

Adidas 'NMD Chukka får en vandreture til Fall, med introduktionen af ​​den kommende adidas nmd c1 Trail. Den nye sneaker er en trail-ready udgave af OG NMD Chukka. Den har en stretch nylon øvre og ruskind på tungen og eyestay, samt en læder ekstern hæl tæller og en ripplet gummi ydersål for overlegen trækkraft. Adidas 'Boost mellemsål forbliver intakt.


Som forberedelse til nogle mindre end ideelle vejrforhold er Adidas bøf på sin berømte minimalistiske løber. adidas nmd c1 tr Trail er den seneste i, hvad der kan være en lang række ændringer til den nu allestedsnærværende silhuet. I dette twist på modellen ser vi NMD C1 som stort set uændret med hensyn til dens form, med variationer der kommer i stedet i form af værktøj. Mens den tykke Boost mellemsål forbliver, sidder den på en formidabel ydersål, der ser klar til din værste vandretur. En fleksibel nylon øvre er ledsaget af ruskind accenter og en rig læder hæl tæller, der tilføjer til sneakerens holdbare profil.http://www.lobeskoruns.com/
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Быстрый переход  
Вы не можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы не можете отвечать в этом форуме.
Вы не можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы не можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.124 секунды.

Поселок Старый Свет отзывы, Полиграфжилстрой отзывы, Ньюрига отзывы, newriga отзывы. Официальный форум жителей поселка Старый Свет.