Поселок Старый СВет. Официальный форум жителей поселка.
Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

bj36gsoq
#1 Оставлено : 14 марта 2019 г. 7:17:01(UTC)
bj36gsoq

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 14.03.2019(UTC)
Сообщений: 3
Откуда: sadfasdfnike schoenen heren sale De Nike Air Presto, die oorspronkelijk in 2000 werd uitgebracht, had een innovatief ontwerp en een unieke maattructuur. In plaats van het traditionele schoenmaatsysteem te gebruiken, gebruikte de Presto een kledingmaatkaart omdat de Presto werd aangeprezen als 'het t-shirt voor je voeten'. Met de recente retro releases hebben we gezien dat Nike verder ging dan het kledingmaatstellingssysteem, ze zijn ook verder gegaan dan het originele stretch-mesh ontwerp.

nike schoenen dames 2019 Het resultaat is de Nike Air Presto Ultra Flyknit. De kenmerkende één-op-één-pasvorm van de schoen wordt nog sterker door het gebruik van Flyknit in het bovenwerk, dat stretch in de kraag, ventilatie in de neus en tong en ondersteuning in de hiel en onder de neus biedt.

nike schoenen zwart wit In een andere primeur voor de Presto-franchise, is de Nike Air Presto Ultra Flyknit voorzien van een mid-cut kraag, die een moderne esthetiek verleent. De TPU-kooi is opnieuw ontworpen om op het Flyknit-bovendeel te passen, terwijl de ultragereedschap met rubber in contactgebieden met hoog contact voor meer comfort en duurzaamheid zorgt.

nike presto acronym Het was alsof elk jaar een nieuwe kans was om een ​​beetje achter te blijven bij de consumententrends en in natura te reageren. Met de Nike Air Presto speelt dit idee van timing waarbij inspiratie wordt opgedaan - sommigen noemen het toeval - zich diepgaand uit.

https://www.footstijl.com/
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Быстрый переход  
Вы не можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы не можете отвечать в этом форуме.
Вы не можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы не можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.019 секунды.

Поселок Старый Свет отзывы, Полиграфжилстрой отзывы, Ньюрига отзывы, newriga отзывы. Официальный форум жителей поселка Старый Свет.