Поселок Старый СВет. Официальный форум жителей поселка.
Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

tyjuhgyhn
#1 Оставлено : 9 ноября 2018 г. 10:02:48(UTC)
tyjuhgyhn

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 09.11.2018(UTC)
Сообщений: 3
Откуда: [url=http://www.jcybermondaysale.com/]Air Jordan 1 Low Cyber Monday Sale[/url]adidas Sko udvider sin sortiment med en helt ny fan-favorit "Triple Black" farveway til den nye sæson. Udtrykket i et fuldt Core Black farveskema. Denne adidas Prophere har en strikket øvre med læderdetaljer på hælen, suede Three Stripes buroverlæg oven på sin underskriftstunge sål.


Efter en succesfuld debut af adidas Sko 2018, sammen med den samarbejdsvillige Undefeated x adidas Prophere, vil den nye silhuet snart blive udgivet i en "Peacock Blue" farveway. Designet med et moderne udseende til gaderne. Denne udgave har en strikket øvre parret med fed Three Stripes sidepaneler. Dens Peacock Blue øvre er kontrasteret med en hvid tyk, bølget, tekstureret mellemsål og gummi ydersål.


adidas prophere model har nu for nylig afsløret en dristig blegemønstret udgave, og skifter nu gear til et mere klassisk udseende med en ny brunfarve. Denne gang har den iøjnefaldende silhuet en subtilt spejlet øvre overflade med kamel-tone suede overlays. En skarp, hvid skulpturel mellemsål skaber en tidløs farvekombination, mens hits af orange på tå- og hælfanen giver en vis vibration til den ellers neutrale palette.


Den helt nye adidas prophere Dame Sort, der debuterede i december, frigiver nu i den populære Triple Black colorway til en af ​​sine nyeste iterationer i år. Sneakerens strikkede øvre er stort set dækket af kernens sort, mens matchende læder accenter ses på hælen, efterfulgt af ruskind Three Stripes, der fungerer som dens caging system. En matchende struktureret og tyk gummisål fuldender endelig designet helt.
https://www.rundassko.com/
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Быстрый переход  
Вы не можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы не можете отвечать в этом форуме.
Вы не можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы не можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.090 секунды.

Поселок Старый Свет отзывы, Полиграфжилстрой отзывы, Ньюрига отзывы, newriga отзывы. Официальный форум жителей поселка Старый Свет.