Поселок Старый СВет. Официальный форум жителей поселка.
Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

reilly27
#1 Оставлено : 9 ноября 2018 г. 11:22:33(UTC)
reilly27

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 09.11.2018(UTC)
Сообщений: 3
Kanye West adidas ultra boost 4.0 kopen is terug om nog een andere colorway van de Yeezy 350 Boost V2 uit te brengen. Gekleed in een bijgewerkt PrimeKnit-patroon met Blue Tint-threads. De SPLY-350-branding maakt een terugkeer in rood terwijl de schoen bovenop een halfdoorschijnende tussenzool zit.


De adidas ultra boost uncaged trace cargo laatste Yeezy Boost voor dit seizoen, of voor altijd, is voorzien van een blauwe tint, grijs drie en een hoge resolutie rode kleurencombinatie. U kunt ook de lichtblauwe accenten aan de zijkanten opmerken, samen met een felrood ""SPLY-350"" opschrift.


In adidas schoenen heren blauw navolging van de 'Semi-Frozen Yellow' en 'Gray' iteraties onthullen adidas en Kanye West voor het einde van 2017 de derde frisse YEEZY BOOST 350 V2-kleurstelling.


De aanstaande YEEZY BOOST 350 V2 'Blue Tint' release heeft een fluorescerend primeknit-bovenwerk, in contrast met grafisch staalgrijs. Afgewerkt met de iconische YEEZY 'SPLY-350' insigne, hiellip en verschillende overlocknaden die in het midden lopen, de nieuwste versie van het silhouet levert alle klassieke details op.


Een adidas yeezy boost 350 v2 sesame rubberen buitenzool in combinatie met TPU-zijwanden creëren een opvallend visueel effect en bieden superieure tractie en grip. De YEEZY BOOST 350 V2 middenzool maakt gebruik van de innovatieve BOOST-technologie van adidas om een ​​duurzame, schokbestendige en responsieve zool te creëren.

https://www.witroze.com/
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Быстрый переход  
Вы не можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы не можете отвечать в этом форуме.
Вы не можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы не можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.104 секунды.

Поселок Старый Свет отзывы, Полиграфжилстрой отзывы, Ньюрига отзывы, newriga отзывы. Официальный форум жителей поселка Старый Свет.