Поселок Старый СВет. Официальный форум жителей поселка.
Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

supnh3z3
#1 Оставлено : 13 марта 2019 г. 7:36:59(UTC)
supnh3z3

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 13.03.2019(UTC)
Сообщений: 3
Откуда: fghfgh


nike schoenen heren sale De Air Force 1 werd voor het eerst uitgebracht in 1982, toen de eerste basketbalschoen van ontwerper Bruce Kilgore. Hij zou doorgaan met het ontwerpen van het Air Ship, de Air Jordan 2 en de Nike Sock Racer, maar geen van hen zou de blijvende erfenis van zijn eerste creatie ooit overtreffen.

nike schoenen dames 2019 Gekleed in een eenvoudig zwart-wit kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 Low heeft een volledig zwart bovenwerk met kenmerkende off-white branding en tekst. "Logo" en Swoosh-logo's verschijnen op de hielen aangevuld met zwarte rubberen zolen.

nike schoenen zwart wit De AF1 komt vrij met hetzelfde blauwe leren bovenwerk dat voorafgaat aan het iconische silhouet, gedecoreerd met grote zilverkleurige Swooshes en zichtbare stiksels. Andere opmerkelijke details zijn gestikte oranje tabs, rode ritssluitingen en het woord "AIR" gestempeld op de enige eenheid.

nike air force 1 '07 lv8 utility Weinig andere sneakers dragen het soort culturele gewicht dat de Nike Air Force 1 doet, en geen enkele andere sneaker heeft de tand des tijds goed doorstaan. Het is niet alleen een geliefd icoon dat de sport overstijgt waarvoor het was bedoeld - het is toevallig ook de best verkochte sportschoen aller tijden. We dragen en herkennen nog steeds de Air Force 1 vandaag, maar de wortels gaan diep.

https://www.footstijl.com/
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest (2)
Быстрый переход  
Вы не можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы не можете отвечать в этом форуме.
Вы не можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы не можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.062 секунды.

Поселок Старый Свет отзывы, Полиграфжилстрой отзывы, Ньюрига отзывы, newriga отзывы. Официальный форум жителей поселка Старый Свет.