Поселок Старый СВет. Официальный форум жителей поселка.
Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

lyndonsva@msgsafe.io
#1 Оставлено : 14 апреля 2018 г. 11:45:06(UTC)
lyndonsva@msgsafe.io

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 14.04.2018(UTC)
Сообщений: 4Nike Air Max Plus Billig
har alltid vært en head-turning sneaker siden debuten i slutten av 90-tallet. De flamlignende overleggene, lakketilskudd og smart bruk av gradienter gjennom årene har alle skapt en atmosfære for denne Nike-retroen til å trives i oversjøiske markeder, og det er også tatt en del trekksider. Dagens nyeste fargebane er kjent som "Chili Pepper", et unikt mørkt rødt utseende som tar inspirasjon fra skyggen av dine favoritt, varme sauser. Sjekk ut en bedre visning nedenfor og vet at du kan hente ditt par i dag fra utvalgte internasjonale steder som Australias fotboks.

Nike Air Max Plus Kjøp får en annen farlig fargebane for sine lojale fans med denne nye "White Tiger" -overføringen. Ser virkelig ut som en hvit tiger takket være den hvite basen med svart-hvite falmede "striper", er den klassiske 1998 Air Max-modellen klar til å prowl på gatene i vår. Dessverre for Air Max Plus-elskere i USA, ser det ut til at dette kanskje er enda en europeisk eksklusiv på Foot Locker, men vær på jakt etter dem Stateside fordi du aldri vet hvor de kan dukke opp.

Fans av Nike Air Max Plus Beste Pris har enda en helt ny fargelegg å se frem til. Den klassiske Tuned Air løpeskoen fra 1998 som er elsket rundt om i verden, spesielt i Storbritannia, slår nå markedet i denne "Copper" -fargebanen, med en helt svart base i ripstop nylon med metalliske aksenter for skoens signatur TPU-rør. Dessverre, slik det er tilfellet med mange utgaver av Air Max Plus, kan dette nye utseendet aldri slå oss i USA. Hvis du ikke kan leve uten et par, finn dem nå på Foot Locker i Europa og Australia.

Nike Air Max Plus Lavest Priser tilbake med en ny mint nydelig nyanse for å starte det nye året utenom. Silhuetten har alltid hatt nytte av europeisk interesse før den kommer til stater, og denne originale fargebanen ser en hvit nettbasen som et uberørt bakteppe til de lyse nyanser av krus på de unike syntetiske overleggsbølgene. Tilgjengelig i dag fra utenlandske forhandlere som Footlocker AU, vil vi fortelle deg om dette paret kommer til stateside utsalgssteder i nær fremtid. For mer av de nyeste utgivelsesdatabasene, hold deg oppdatert her på Sneaker News.

Nike Air Max Plus Kjøpe Online har sett et andre liv med stor interesse i europeiske og australske markeder. Retros sjeldne hit forhandlere stateside, men det ser ut som denne legendariske OG-fargen, Nike Air Max Plus "Persian Violet" kunne komme tilbake våren 2016. Den syntetiske overlegget ble laget som et skremmende utvalg av voksende flammeskrik i slutten av 90-tallet, og vanligvis ser en unik gradient legge til den brannlignende effekten. Her er et forsterket svart maske kontrastert av et rent hvitt overlegg for å gi persisk violett gel Swoosh, toecap og mellomsåle litt skinne. Er du en fan av denne originale AM ​​Plus? Sjekk ut flere bilder nedenfor, og vi oppdaterer deg på en utgivelsesdato når vi har bekreftelse på tilgjengelighetsstatus.
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest (2)
Быстрый переход  
Вы не можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы не можете отвечать в этом форуме.
Вы не можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы не можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.071 секунды.

Поселок Старый Свет отзывы, Полиграфжилстрой отзывы, Ньюрига отзывы, newriga отзывы. Официальный форум жителей поселка Старый Свет.